Category 10cufelicitari

CONCURSUL „10 CU FELICITĂRI”, LANSAT DE COMPANIA BRAI-CATA ȘI LA LICEUL DIN SIMERIA

Operatorul de salubritate BRAI-CATA a lansat concursul „10 cu Felicitări” și la Liceulul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. În cadrul acestei competiții, elevi din cinci clase vor vor învăța ce înseamnă să coletezi separat deșeurile. Clasa care va depozita cele mai multe deșeuri de hârtie va avea va avea posibilitatea de a merge într-o excursie la o societate de reciclare a deșeurilor de hârtie.

Reprezentanții companiei BRAI-CATA, operatorul de salubritate din cea mai mare parte a județului, au poposit, ieri, la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. Și aici, la fel cum s-a întâmplat cu o zi înainte, la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, a fost adusă o ecoinsulă, acolo unde elevii vor depozita cartoane și hârtii, selectiv, pentru că este important ca cei mici să învețe de la o vârstă fragedă să protejeze mediul înconjurător.

Am ajuns și la Simeria pentru a lansa și la școala de aici concursul <10 cu Felicitări>. Este vorba despre un program de conștientizare pentru colectarea separată a deșeurilor. În cadrul acestui concurs, în fiecare unitate de învățământ gimnazial din zonele 1 Brad, 2 Hațeg și 3 Centru se va amplasa această ecoinsulă, timp de o săptămână. Elevii din cinci clase din fiecare unitate de învățământ unde va fi amplasată ecoinsula vor beneficia de această oportunitate de a colecta separat deșeurile de ambalaje, în special cele de hârtie. Fiecare elev va avea un card personalizat cu care va accesa ecoinsula și își va depozita deșeurile de hârtie. La sfârșitul fiecărei săptămâni se face contabilizarea și, după un trimestru, se va face un clasament. 

detalii >>

„10 CU FELICITĂRI”, PROIECT EDUCAȚIONAL INOVATIV

Operatorul BRAI CATA a premiat elevii de la Şcoala „Andrei Şaguna” din Deva

Reprezentanţii operatorului de salubritate BRAI CATA au organizat, ieri, de Ziua Mondială a Mediului, împreună cu comisarii Gărzii de Mediu din judeţ, o acţiune de informare şi conştientizare privind protejarea mediului înconjurător. La acţiune au participat elevi din clasele V-VII ai Şcolii ”Andrei Şaguna” din municipiul Deva. Acţiunea se înscrie în seria activităţilor educative cuprinse în cadrul Programului ”Eco şcoala”.

Importanţa colectării selective

„10 CU FELICITĂRI”, UN PROIECT CU IMPACT ÎN RÂNDUL ELEVILOR

Ecoinsula, proiect inovativ!

Concursul ”10 cu Felicitări”, la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar “ANGHEL SALIGNY” SIMERIA

Regulamentul concursului

Read More

Proiectul ”10 cu Felicitări”, la Scoala Gimnaziala Andrei Saguna

Regulamentul concursului

Read More