Category 10cufelicitari

Pliant actualizat pentru campania „10 cu felicitari”

Pliant concurs scoala- verde cu ecoinsula – download PDF

Concursul „10 cu felicitări”, lansat de Compania Brai-Cata la Liceul “Anghel Saligny” din Simeria, îşi prezintă rezultatele

Operatorul de salubritate BRAI-CATA prezintă rezultatele primei săptămâni din cadrul concursului „10 cu Felicitări”, lansat la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. În cadrul acestei competiţii, elevi din cinci clase au învăţat ce înseamnă să colectezi separat deşeurile de hârtie carton. Clasa a V-a este cea care a colectat cele mai multe deşeuri de hârtie-carton în cadrul campaniei derulate în perioada 6 -13 iunie 2019 şi este pregătită să intre în competiţie cu alte clase gimnaziale din unităţi de învăţământ din judeţul Hunedoara în cursa pentru câştigarea excursiei la o societate de reciclare a deşeurilor de hârtie-carton.

Reprezentanţii companiei Brai-Cata SRL Bucureşti Sucursala Hunedoara, operatorul de salubritate din cea mai mare parte a judeţului Hunedoara, au organizat în perioada 6-13 iunie 2019, la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria, prima etapa a concursului ”10 cu Felicitări”. În cadrul acestui concurs , prin intermediul unei Ecoinsule Inovative, elevii claselor a V-a A, a V-a a B, a V- a C, a VII-a A şi a VII- a D au colectat selectiv deşeuri de hârtie-carton, pentru că este important ca cei mici să înveţe de la o vârstă fragedă să protejeze mediul înconjurător. >>

Concursul „10 CU FELICITĂRI”, lansat de compania BRAI-CATA la liceul „ANGHEL SALIGNY” din Simeria, își prezintă rezultate

În cadrul acestei competiții, elevi din cinci clase au învățat ce înseamnă să colectezi separat deșeurile de hârtie carton.

Operatorul de salubritate BRAI-CATA prezintă rezultatele primei săptămâni din cadrul concursul „10 cu Felicitări” lansat la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria.  

În cadrul acestei competiții, elevi din cinci clase au învățat ce înseamnă să colectezi separat deșeurile de hârtie carton.

Clasa a V-a A este cea care a colectat cele mai multe deșeuri de hârtie-carton în cadrul campaniei derulată în perioada 6 -13 iunie 2019 și este pregătită să intre în competiție cu alte clase gimnaziale din unități de învățământ județul Hunedoara  în cursa pentru câștigarea excursiei la o societate de reciclare a deșeurilor de hârtie-carton.

Reprezentanții companiei BRAI-CATA SRL BUCURESTI SUCURSALA HUNEDOARA, operatorul de salubritate din cea mai mare parte a județului HUNEDOARA, au organizat in perioada 6-13 iunie 2019, la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria, prima etapa a concursului „10 cu Felicitări”. In cadrul acestui concurs , prin intermediul unei Ecoinsule Inovative, elevii claselor a V-a A,a V-a a B, a V- a C, a VII- a A si a VII- a D  au colectat selectiv deșeuri de hârtie-carton, pentru că este important ca cei mici să învețe de la o vârstă fragedă să protejeze mediul înconjurător.

detalii pe site >>

CONCURSUL „10 CU FELICITĂRI”, LANSAT DE COMPANIA BRAI-CATA ȘI LA LICEUL DIN SIMERIA

Operatorul de salubritate BRAI-CATA a lansat concursul „10 cu Felicitări” și la Liceulul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. În cadrul acestei competiții, elevi din cinci clase vor vor învăța ce înseamnă să coletezi separat deșeurile. Clasa care va depozita cele mai multe deșeuri de hârtie va avea va avea posibilitatea de a merge într-o excursie la o societate de reciclare a deșeurilor de hârtie.

Reprezentanții companiei BRAI-CATA, operatorul de salubritate din cea mai mare parte a județului, au poposit, ieri, la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria. Și aici, la fel cum s-a întâmplat cu o zi înainte, la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, a fost adusă o ecoinsulă, acolo unde elevii vor depozita cartoane și hârtii, selectiv, pentru că este important ca cei mici să învețe de la o vârstă fragedă să protejeze mediul înconjurător.

Am ajuns și la Simeria pentru a lansa și la școala de aici concursul <10 cu Felicitări>. Este vorba despre un program de conștientizare pentru colectarea separată a deșeurilor. În cadrul acestui concurs, în fiecare unitate de învățământ gimnazial din zonele 1 Brad, 2 Hațeg și 3 Centru se va amplasa această ecoinsulă, timp de o săptămână. Elevii din cinci clase din fiecare unitate de învățământ unde va fi amplasată ecoinsula vor beneficia de această oportunitate de a colecta separat deșeurile de ambalaje, în special cele de hârtie. Fiecare elev va avea un card personalizat cu care va accesa ecoinsula și își va depozita deșeurile de hârtie. La sfârșitul fiecărei săptămâni se face contabilizarea și, după un trimestru, se va face un clasament. 

detalii >>

„10 CU FELICITĂRI”, PROIECT EDUCAȚIONAL INOVATIV

Operatorul BRAI CATA a premiat elevii de la Şcoala „Andrei Şaguna” din Deva

Reprezentanţii operatorului de salubritate BRAI CATA au organizat, ieri, de Ziua Mondială a Mediului, împreună cu comisarii Gărzii de Mediu din judeţ, o acţiune de informare şi conştientizare privind protejarea mediului înconjurător. La acţiune au participat elevi din clasele V-VII ai Şcolii ”Andrei Şaguna” din municipiul Deva. Acţiunea se înscrie în seria activităţilor educative cuprinse în cadrul Programului ”Eco şcoala”.

Importanţa colectării selective

„10 CU FELICITĂRI”, UN PROIECT CU IMPACT ÎN RÂNDUL ELEVILOR

Ecoinsula, proiect inovativ!

Concursul ”10 cu Felicitări”, la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar “ANGHEL SALIGNY” SIMERIA

Regulamentul concursului

Read More

Proiectul ”10 cu Felicitări”, la Scoala Gimnaziala Andrei Saguna

Regulamentul concursului

Read More