Arhivă categorie Blog verde

deBrai Cata

PROIECT PILOT DE COLECTARE SEPARATĂ A DEȘEURILOR RECICLABILE ÎN ZONA DE CASE DIN ȘCHEI

Zonare (limite): Șchei (până la Şirul Beethoven)

În ce colectăm: saci

• Albastru: Deşeuri de hârtie – carton

• Galben: Deşeuri de plastic şi metal

• Verde: Deşeuri de sticlă.

Când se scot sacii: în fiecare sâmbătă până la ora 10.00. Scoateti ce saci aveti de predat: fie numai albastru, fie numai galben, fie numai verde sau toate tipurile.

De unde se ridică sacii cu deşeuri reciclabile: din fata casei (pe trotuar, la vedere), zonă cu acces auto.

De unde luăm sacii pentru colectare: sacii se vor ridica de la casieriile operatorilor de salubritate.

DE REŢINUT!

 În cazul în care sacii primiti nu ajung pentru a colecta toate deşeurile reciclabile pe care le aveti, puteti colecta deşeurile reciclabile şi în saci din comert , cu conditia ca aceştia să fie pe cât posibil transparenti.

 În cazul în care, până la ora 16, sacul/sacii nu au fost colectati, vă rugăm să apelati dispeceratul operatorului de salubritate.

Str. Iuliu Maniu nr. 59, Brașov, România Dispecerat BRAI-CATA SRL: 0268 516 865 brasov@braicata.ro www.braicata.ro

Brai Cata_flyer

deBrai Cata

Pe 5 iunie sărbătorim Ziua Mondiala a Mediului

De ZIUA MONDIALA A MEDIULUI, Brai CATA a pregatit o serie de acțiuni  menite să atragă atenția asupra protejarii mediului înconjurător:

  • ACTIUNI DE ECOLOGIZARE A ZONELOR DIN ORASE SI DIN AFARA ORASELOR DIN ZONA 2 JIMBOLIA (Sannicolau Mare), respective ZONA 3 DETA (Gataia, Deta si Ciacova) PRIN COLECTAREA SEPARATA A DESEURILOR PE CATEGORII – reciclabile si reziduale

Aceste actiuni se vor realiza in cele 4 orase specificate prin implicarea elevilor si profesorilor lor din clasele a VI-a si/sau a VII-a de la :

  • SANNICOLAU MARE – Scoala cu clasele I-VIII Sannicolau Mare
  • GATAIA – Liceul Teoretic Gataia
  • CIACOVA – Liceul “Alex. Mocioni” Ciacova
  • DETA – Scoala cu clasele I-VIII

 

S.C. BRAI-CATA S.R.L. va pune la dispozitie pentru aceasta actiune, pentru fiecare participant, manusi si saci polietilena pentru strangerea deseurilor, precum si tricouri personalizate pentru fiecare participant inscriptionate cu logo-ul BRAI-CATA S.R.L. si textul ZIUA MONDIALA A MEDIULUI – TIMIS 2018.

Sacii cu deseuri se vor strange intr-o zona special delimitata, de unde vor fi colectate si transportate cu utilajele din dotarea BRAI-CATA S.R.L. La finalizarea actiunii, vom transmite catre reprezentantii autoritatilor publie locale centralizarea cantitatilor de deseuri reciclabile, respectiv reziduale, colectate pe tip de deseu.

S-au demarat discutii preliminare cu directorii institutiilor de invatamant desemnate pentru obtinerea acceptului de implicare a elevilor scolilor in actiunea noastra si speram sa ne acordati tot sprijinul necesar in ceea ce priveste relatia cu primariile oraselor respective, care sa sprijine actiunea noastra.

Angajatii BRAI-CATA S.R.L. vor fi la dispozitia participantilor pe toata durata evenimentului.

Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice informatii si clarificari.
Persoana de contact – director sucursala Mirel Abrudan 0799.929.444