Arhivă categorie BraiCata

deBrai Cata

PROIECT PILOT DE COLECTARE SEPARATĂ A DEȘEURILOR RECICLABILE ÎN ZONA DE CASE DIN ȘCHEI

Zonare (limite): Șchei (până la Şirul Beethoven)

În ce colectăm: saci

• Albastru: Deşeuri de hârtie – carton

• Galben: Deşeuri de plastic şi metal

• Verde: Deşeuri de sticlă.

Când se scot sacii: în fiecare sâmbătă până la ora 10.00. Scoateti ce saci aveti de predat: fie numai albastru, fie numai galben, fie numai verde sau toate tipurile.

De unde se ridică sacii cu deşeuri reciclabile: din fata casei (pe trotuar, la vedere), zonă cu acces auto.

De unde luăm sacii pentru colectare: sacii se vor ridica de la casieriile operatorilor de salubritate.

DE REŢINUT!

 În cazul în care sacii primiti nu ajung pentru a colecta toate deşeurile reciclabile pe care le aveti, puteti colecta deşeurile reciclabile şi în saci din comert , cu conditia ca aceştia să fie pe cât posibil transparenti.

 În cazul în care, până la ora 16, sacul/sacii nu au fost colectati, vă rugăm să apelati dispeceratul operatorului de salubritate.

Str. Iuliu Maniu nr. 59, Brașov, România Dispecerat BRAI-CATA SRL: 0268 516 865 brasov@braicata.ro www.braicata.ro

Brai Cata_flyer

deBrai Cata

Brai Cata Brașov – O nouă sucursală pentru compania noastră

Din 01.04.2018, s-a deschis BRAI-CATA S.R.L.sucursala BRASOV, avand contract de prestari servicii de colectare deseuri de la populatie, asociatii de locatari, agenti economici si institutii publice din zona 1 – CARTIER NOUA, ASTRA, SCRIITORILOR, RACADAU, CENTRU, SCHEI si POIANA BRASOV.

Ne puteți găsi la datele de contact de mai jos :

 BRAI-CATA SRL – SUCURSALA  BRASOV  

Departament Vânzări, Facturare, Încasări : Str. Iuliu Maniu 59, Brasov

Tel/Fax: 0268.547.550

E-mail : gabriela.predoiu@braicata.ro

Dispecerat : Str. Alunului nr.6, Brasov

Tel: 0268.516.865, 0729.166.801

Fax: 0264.415.930

 

deBrai Cata

Pe 5 iunie sărbătorim Ziua Mondiala a Mediului

De ZIUA MONDIALA A MEDIULUI, Brai CATA a pregatit o serie de acțiuni  menite să atragă atenția asupra protejarii mediului înconjurător:

  • ACTIUNI DE ECOLOGIZARE A ZONELOR DIN ORASE SI DIN AFARA ORASELOR DIN ZONA 2 JIMBOLIA (Sannicolau Mare), respective ZONA 3 DETA (Gataia, Deta si Ciacova) PRIN COLECTAREA SEPARATA A DESEURILOR PE CATEGORII – reciclabile si reziduale

Aceste actiuni se vor realiza in cele 4 orase specificate prin implicarea elevilor si profesorilor lor din clasele a VI-a si/sau a VII-a de la :

  • SANNICOLAU MARE – Scoala cu clasele I-VIII Sannicolau Mare
  • GATAIA – Liceul Teoretic Gataia
  • CIACOVA – Liceul “Alex. Mocioni” Ciacova
  • DETA – Scoala cu clasele I-VIII

 

S.C. BRAI-CATA S.R.L. va pune la dispozitie pentru aceasta actiune, pentru fiecare participant, manusi si saci polietilena pentru strangerea deseurilor, precum si tricouri personalizate pentru fiecare participant inscriptionate cu logo-ul BRAI-CATA S.R.L. si textul ZIUA MONDIALA A MEDIULUI – TIMIS 2018.

Sacii cu deseuri se vor strange intr-o zona special delimitata, de unde vor fi colectate si transportate cu utilajele din dotarea BRAI-CATA S.R.L. La finalizarea actiunii, vom transmite catre reprezentantii autoritatilor publie locale centralizarea cantitatilor de deseuri reciclabile, respectiv reziduale, colectate pe tip de deseu.

S-au demarat discutii preliminare cu directorii institutiilor de invatamant desemnate pentru obtinerea acceptului de implicare a elevilor scolilor in actiunea noastra si speram sa ne acordati tot sprijinul necesar in ceea ce priveste relatia cu primariile oraselor respective, care sa sprijine actiunea noastra.

Angajatii BRAI-CATA S.R.L. vor fi la dispozitia participantilor pe toata durata evenimentului.

Va multumim si va stam la dispozitie pentru orice informatii si clarificari.
Persoana de contact – director sucursala Mirel Abrudan 0799.929.444

deBrai Cata

Timis, Zona 2 Jimbolia si Zona 3 Deta

Ne face o mare plăcere să fim partenerii locuitorilor din ZONA 2 Jimbolia si ZONA 3 DetaÎmpreuna putem face din Timiș un județ curat!
De aceea, începand cu data de 29-01-2018, noi, BRAI-CATA S.R.L., companie autorizată și licențiata în domeniul salubrității conform Licentei ANRSC nr. 3215/21.09.2017, vom presta serviciul de SALUBRITATE în localitatea dumneavoastră aparținând zonelor precizate mai sus (inclusiv localitățile componente), pentru toți locuitorii, agenții economici și instituțiile publice de pe raza localităților.
Citește mai mult