Scurt istoric

  • Se înființează BRAI-CATA Brăila, prin asocierea unor antreprenori români și italieni. Compania are ca principal obiectiv prestarea serviciilor de salubritate pe piața locală.
  • Intrarea pe piața de salubrizare din Brăila în cadrul Contractului de Asociere cu Primăria Brăila și alte trei firme de gestionare a deșeurilor
  • În acționariatul societății are loc o schimbare prin transferal părților sociale de la antreprenorii români la societatea URBAN SA; încheierea unui parteneriat strategic cu reprezentanta punctului verde in România Eco- Rom Ambalaje S.A.
  • Extinderea activității in județul Prahova prin câștigarea licitației pentru administrarea statiei de sortare din Boldești- Scăeni, Prahova precum și în Municipiul București
  • Extinderea activității în localități din județul Brăila, Vâlcea, Gorj, Prahova
  • Înnoirea parcului auto prin achiziționarea de utilaje performante. Achiziționarea și punerea în funcțiune a unei stații de sortare în București prin punerea în funcțiune a unei noi instalații de sortare semi-automatizată cu capacitatea de până la 150.000 tone/an. Extinderea activității în zonele Oravița, Herculane, Oțelu Roșu din județul Caras Severin prin câștigarea licitațiilor pentru colectarea separată a deșeurilor.
  • Sediul social se mută în București în vederea eficientizării și extinderii activității, odată cu ieșirea societății URBAN SA din acționariatul societății. Extinderea activității în zonele Jimbolia și Deta din județul Timiș prin câștigarea licitațiilor pentru colectarea separata a deșeurilor, în Orașul Călimănești județul Vâlcea, Universitatea Dunarea de Jos Galați. Înnoirea parcului auto prin achiziționarea de utilaje performante. Introducerea conceptului PAYT printr-o aplicație SMART: sistem de identificare /cântărire recipienți.