Category Brăila

Spot „Sacul Galben” Braila

Pliant Constientizare BRAI CATA BRAILA

PLIANT CONSTIENTIZARE BRAI CATA BRAILA IUNIE 2020

Operatorul de salubritate BRAI-CATA va distribui sacul galben, pentru colectarea separată a deșeurilor reciclabile!

Pentru că cea mai importanta preocupare a operatorului BRAI-CATA, licențiat pentru activitate de colectare separata a deșeurilor municipale pentru zonele Cartier Ans. Buzăului, Cartier Viziru, Centrul Vechi, Cartier Radu Negru, Cartier Caporal Musat, este ca sistemul de colectare separata a deșeurilor să funcționeze fără sincope, societatea distribuie saci galbeni PENTRU COLECTAREA DEȘEURILOR RECICLABILE către clienții persoane fizice care locuiesc la case.

Read More

OPERATORUL DE SALUBRITATE BRAI-CATA ÎNCEPE COLECTAREA SEPARATĂ A DEȘEURILOR RECICLABILE ÎN SACII GALBENI

Pentru că cea mai importanta preocupare a operatorului BRAI-CATA, licențiat pentru activitate de colectare separata a deșeurilor municipale pentru zonele Cartier Ans. Buzăului, Cartier Viziru, Centrul Vechi, Cartier Radu Negru, Cartier Caporal Musat, este ca sistemul de colectare separata a deșeurilor să funcționeze fără sincope, societatea distribuie saci galbeni PENTRU COLECTAREA DEȘEURILOR RECICLABILE către clienții persoane fizice care locuiesc la case.

Read More

„Sacul galben” la Braila – Video

La Braila s-a implementat cu succes programul „Sacul Galben”

Activitati BRAI CATA BRAILA

În municipiul BRĂILA  sunt prestate urmatoarele activităţi:

  • colectarea separată şi transportul separat al deşeurilor municipale şi al deşeurilor similare provenind din activităţi comerciale din industrie şi instituții, inclusiv fracții colectate separat, fără a aduce atingere fluxului de deşeuri de echipamente electrice si electronice, baterii şi acumulatori;
  • măturat, spălat, stropit şi întreținere a căilor publice;
  • curățarea şi transportul zăpezii de pe căile publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheț.