Responsabilitate socială

Cu oameni, pentru oameni

Prin natura activității noastre, atragem oameni din comunitate, formăm echipe și prestăm servicii dedicate comunității. Suntem în permanentă legătură cu societatea civilă iar serviciile noastre îmbunătățesc permanent calitatea vieții. Din aceasta perspectivă ne implicăm activ în viața de zi cu zi a locuitorilor prin susținerea de evenimente organizate de diverse organizații, asociații, fundații, instituții sau autoritățile locale.

Acordăm o importanță deosebită cauzelor și proiectelor sociale. Conform valorilor adoptate și promovate în cadrul societății, responsabilitatea social este parte integrantă a strategiei de dezvoltare a companiei.

Pentru BRAI-CATA, implicarea în comunitatea din care face parte este un obiectiv cheie, domeniile de interes fiind:

  • Economie circulara
  • Mediu
  • Educație
  • Dezvoltare Durabilă
  • Social

ZIUA PORȚILOR DESCHISE. Anual, in toate locațiile noastre organizam “Ziua Porților Deschise”, unde membrii echipei BRAI-CATA prezinta o “lecție de ecologie” copiilor prezenți la acest eveniment. In cadrul evenimentului se prezintă traseul deșeurilor de la colectare până la valorificare și numeroase materiale cu diverse tematici, precum: “Managementul deșeurilor”, “Colectarea selectivă a deșeurilor”, “Reciclarea plasticului”, “Producerea energiei electrice din deșeuri”,” Deșeurile în economia circulară”.

LET’S DO IT, ROMANIA. Începând cu 2009, de la prima ediție, BRAI-CATA a participat, în calitate de sponsor si partener, la toate acțiunile organizate unde peste 200.000 de voluntari au ecologizat diverse zone din România.

ZIUA MONDIALA A MEDIULUI, 5 IUNIE. Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, echipa de marketing BRAI-CATA organizează activități de promovare în rândul populației a programului de colectare selectivă.

ERA-COLECT. Începând cu 2008, BRAI-CATA a încheiat un parteneriat cu Primăria Brăila și compania ECO-ROM Ambalaje S.A. pentru demararea unui program pilot de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaje.

ECO-ATITUDINE. BRAI-CATA este partener în proiectul EcoAtitudine, care este cel mai amplu proiect educațional de mediu din România. Scopul proiectului este acela de a dezvolta atitudini responsabile pentru menținerea unui mediu sănătos.

PROIECTUL DE CONȘTIENTIZARE ECO-ȘCOALA este organizat sub egida Consiliului Județean Prahova în parteneriat cu Primăria Boldești- Scăeni și cu BRAI-CATA. Un grup de 25 de elevi ai Școlii Gimnaziale Mihai Viteazul din orașul prahovean Boldești-Scăeni au vizitat luni 15 mai 2017 stația de sortare a deșeurilor reciclabile din localitate, în cadrul unei activități educaționale de conștientizare a importanței sortării și reciclării pentru mediul înconjurător și pentru comunitatea în care trăim.