Scurt istoric

2000 Se înființează BRAI-CATA Brăila, prin asocierea unor antreprenori români și italieni. Compania are ca principal obiectiv prestarea serviciilor de salubritate pe piața locală.

2002 Intrarea pe piața de salubrizare din Brăila în cadrul Contractului de Asociere cu Primăria Brăila și alte trei firme de gestionare a deșeurilor

2016 Extinderea activității înlocalități din județul Brăila, Vâlcea, Gorj, Prahova

Extinderea activității in județul Prahova prin câștigarea licitației pentru administrarea stației de sortare din Boldești- Scăeni din cadrul SMID Prahova, a trei zone – Oravița, Herculane, Oțelu Roșu- din cadrul proiectului SMID Caras Severin,  precum și în Municipiul București. Înnoirea parcului auto prin achiziționarea de utilaje performante. Achiziționarea și punerea în funcțiune a unei stații de sortare în București prin punerea în funcțiune a unei noi instalații de sortare semi-automatizată cu capacitatea de până la 150.000 tone/an. din județul Caras Severin prin câștigarea licitațiilor pentru colectarea separată a deșeurilor.

2017 Sediul social se mută în București în vederea eficientizării și extinderii activității.Extinderea activității in județul Timiș prin câștigarea a doua zone din cadrul SMID Timiș– Deta si Jimbolia, prin câștigarea licitațiilor pentru colectarea separata a deșeurilor, în Orașul Călimănești județul Vâlcea, Universitatea Dunărea de Jos Galați.

2018 Extinderea activității in municipiul Brașov, in județul Timiș prin câștigarea a unei zone – Făget – din cadrul SMID Timiș, in județul Hunedoara prin câștigarea a trei zone din cadrul SMID Hunedoara – Brad, Hațeg si Centru, câștigarea licitațiilor pentru prestarea serviciilor de salubritate in municipiul Drăgășani, orașul Horezu si mai multe comune din județul Vâlcea.

Înnoirea parcului auto prin achiziționarea de utilaje performante. Introducerea conceptului PAYT prin implementare de soluții inovative SMART: sistem de identificare /cântărire recipiente si ECOINSULA.