Deszăpezire

Operațiunile de menținere pe timp de iarnă a tuturor arterelor de circulație precum și a trotuarelor la un nivel care asigură circulația pietonilor și a autovehiculelor în condiții optime și constau în îndepărtarea zăpezii cu mijloace mecanizate (pluguri), împrăștierea de materiale antiderapante ecologice, încărcarea și transportul zăpezii și combaterea formării poleiului.

BRAI-CATA acționează prompt, înainte, în timpul și după încetarea fenomenelor meteorologice specifice anotimpului rece în locațiile și pe arterele avute în responsabilitate astfel încât să asigure circulația pietonilor și a autovehiculelor în condiții bune. La solicitarea clienților noștri, se pot cantona utilajele de deszăpezire pentru a asigura acest serviciu permanent pe durata întregului sezon de iarnă.

BRAI-CATA poate asigura și dotarea clienților cu material ecologic de deszăpezire (SAFE-COTE, ECO-THAW). BRAI-CATA este și distribuitor al produselor ecologice antiderapante, necorozive, folosite în prevenirea și combaterea poleiului și a depunerilor de zăpadă.

BENEFICII aduse de utilizarea soluțiilor ecologice de deszăpezire:

  • Utilizarea lor nu afectează suprafața de rulare a carosabilului, nu duce la degradarea acestuia;
  • Biodegradabile, non-toxice, care asigură o siguranță maximă personalului care le manevrează;
  • Nu afectează spațiile verzi din imediata apropiere a carosabilului.