Sănătatea este cea mai importantă, iar curățenia este unul din factorii care contribuie din plin la păstrarea acesteia, de aceea facem apel la beneficiarii serviciilor noastre să respecte regulile de depozitare și programul de colectare, atât în privința deșeurilor menajere, cât și reciclabilelor. Noi vom face tot posibilul să respectăm programul de colectare și să asigurăm continuitatea serviciilor de salubritate, respectându-ne obligațiile contractuale și adaptându-ne permanent noilor reglementări legale, dar avem nevoie de susținerea dumneavoastră!

Regulile sunt simple și, pentru a fi mai ușor să conștientizați importanța acestui demers comun, vi le prezentăm, pe scurt, în cele ce urmează:

– Pentru noi, colectarea separată înseamnă utilaje diferite, în funcție de fiecare program, de aceea vă rugăm să nu depozitați reciclabilele alături de fracția umedă, pentru că nu le putem amesteca!

– Fracția umedă înseamnă acel gunoi menajer care nu se poate recicla, dar nu include și resturile de materiale de construcții provenite din reamenajarea locuințelor, de aceea vă rugăm să nu le depozitați în recipientele pentru gunoi menajer și nici pe platformele de colectare. Acest tip de deșeuri pot fi ridicate separat, contra cost, în baza unei solicitări adresate companiei noastre.

– În cartierele cu blocuri gunoiul se depozitează în containere speciale, de culori diferite, marcate pentru fiecare categorie de reciclabile și amplasate pe platforme de colectare. Pentru că acestea sunt utilizate de sute de persoane, este foarte important să păstrăm curățenia depozitând deșeurile prin fantele prevăzute în capacele containerelor și având grijă ca deșeurile să nu ajungă pe jos, în jurul containerelor.

Vă mulțumim pentru că susțineți demersul nostru de A TRĂI CURAT ȘI A COLECTA SEPARAT!