A doua eco-insulă automatizată a fost „luată în primire” de locatarii din cartierul Scriitorilor, au anunţat reprezentanţii Primăriei Braşov.

Astăzi a fost deschisă și cea de-a doua stație automatizată de depozitare a deșeurilor reciclabile, în cadrul proiectului pilot al Municipalității pentru colectare selectivă a deșeurilor de la populație. Față de stația deschisă în urmă cu o săptămână, în cartierul Valea Cetății, cea din cartierul Scriitorilor are capacitatea de a prelua și gunoiul menajer, astfel nemaifiind necesară și o plaformă special amenajată pentru deșeurile nereciclabile.

Stația, amplasată pe strada Alexandru Sahia, deservește 104 apartamente. O parte dintre cetățeni, prezenți la eveniment, au și fost instruiți despre modul în care se utilizează noul sistem și vor primi, împreună cu vecinii lor, până vineri, sacii de gunoi personalizați pe fiecare categorie de deșeuri și pentru fiecare familie, astfel încât să înceapă să și utilizeze noua platformă de colectare.

Preluare https://www.mytex.ro/stiri/546-expres/599412-brasov-a-doua-platforma-de-deseuri-tip-eco-insula-a-fost-amplasata-in-cartierul-scriitorilor.html