În cadrul acestei competiții, elevi din cinci clase au învățat ce înseamnă să colectezi separat deșeurile de hârtie carton.

Operatorul de salubritate BRAI-CATA prezintă rezultatele primei săptămâni din cadrul concursul „10 cu Felicitări” lansat la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria.  

În cadrul acestei competiții, elevi din cinci clase au învățat ce înseamnă să colectezi separat deșeurile de hârtie carton.

Clasa a V-a A este cea care a colectat cele mai multe deșeuri de hârtie-carton în cadrul campaniei derulată în perioada 6 -13 iunie 2019 și este pregătită să intre în competiție cu alte clase gimnaziale din unități de învățământ județul Hunedoara  în cursa pentru câștigarea excursiei la o societate de reciclare a deșeurilor de hârtie-carton.

Reprezentanții companiei BRAI-CATA SRL BUCURESTI SUCURSALA HUNEDOARA, operatorul de salubritate din cea mai mare parte a județului HUNEDOARA, au organizat in perioada 6-13 iunie 2019, la Liceul Tehnologic de Transport Feroviar „Anghel Saligny” din Simeria, prima etapa a concursului „10 cu Felicitări”. In cadrul acestui concurs , prin intermediul unei Ecoinsule Inovative, elevii claselor a V-a A,a V-a a B, a V- a C, a VII- a A si a VII- a D  au colectat selectiv deșeuri de hârtie-carton, pentru că este important ca cei mici să învețe de la o vârstă fragedă să protejeze mediul înconjurător.

detalii pe site >>