Începem anul cu un sondaj online pe tema colectării separate, destinat tuturor celor care separă deșeurile reciclabile de cele nereciclabile, deci și beneficiarilor direcți ai companiei din București, Giurgiu, Brașov, Hunedoara, Timiș, Brăila și Vâlcea.

 

Durează doar 1 MINUT să răspundeți la cele 10 întrebări, cu trei variante de răspuns fiecare, despre modul în care colectați separat deșeurile, beneficiile acestei practici și lucrurile care credeți că trebuie îmbunătățite în acest domeniu. 

Tot ce trebuie să faceți este să dați click aici: https://www.surveymonkey.com/r/PZT3G75 , să bifați unul din cele trei răspunsuri posibile, care vi se potrivește cel mai bine și, la finalul celor 10 răspunsuri, să apăsați butonul DONE, pentru validarea chestionarului. 

Răspunsurile vor intra automat în baza de date și, cu ajutorul lor, va fi creată, pe 17 ianuarie 2021, când va fi închis sondajul, o statistică amplă pe subiectul colectării separate a deșeurilor.

„Completarea chestionarului nu implică furnizarea unor date personale precum nume, adresă, vârstă sau număr de telefon, ci doar o conexiune la internet pe computer sau telefonul mobil. Le mulțumim anticipat, pentru răspunsuri, tuturor celor care ne vor susține în acest demers menit să îmbunătățească sistemul de colectare separată și să explice o parte din deficiențele acestuia, din prezent!”, explică Bogdan Constantinescu, managerul geneal al Brai Cata, adăugând că link-ul poate fi accesat fără restricții și poate fi distribuit atât prin SMS, cât și prin intermediul aplicațiilor WhatsApp, Messenger sau Telegram.